Smukt design fra Carpe Diem og SACKit? – Find det på www.max-jessen.dk

Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup altid et bredt udvalg af de lækreste produkter, indenfor boligtilbehør og meget andet. Man finder bl.a. brands som Carpe Diem og SACKit, som fås i høj kvalitet.

ILVA Max Jessen Terndrup

Få en flot sengegavl og god komfort med en seng fra Carpe Diem

ILVA Max Jessen Terndrup er udbyder af en lang række forskellige Carpe Diem produkter, fx en sengegavl i høj kvalitet. Carpe Diem er et brand, som er startet i Sverige og har sat stor fokus på at forstå og lave produkter som passer til menneskets fysiologi og anatomi. På den måde var skaberen af Carpe Diem med til at lave nogle senge, som sikrede en god nats søvn, så kroppen blev optimalt udhvilet. Udover den høje kvalitet og fantastiske komfort, byder Carpe Diem produkterne også på flotte og unikke designs, hvor der findes noget til ethvert hjem. Hertil fås de flotteste sengegavle, som gør oplevelsen en smule mere luksuriøs. Find ud af mere på www.max-jessen.dk.

Hos ILVA Max Jessen Terndrup får du sækkestole og højtalere fra SACKit

Man finder hos ILVA Max Jessen Terndrup også en masse forskelligt fra SACKit, som byder på godt og lækkert dansk design. Udover de flotte danske designs, byder SACKit produkterne også på høj funktionalitet og eksklusivitet, så man får et produkt, man bliver glad for i årevis. Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup bl.a. SACKit sækkestole, rulleborde, barstole, høretelefoner, højtalere og meget andet. Kort sagt får man med SACKit boligtilbehør og interiør til hele hjemmet, som fås i en masse forskellige farver og med forskellige funktioner. Derfor kan der findes SACKit produkter til ethvert behov og hjem. Klik eventuelt ind på www.max-jessen.dk, hvor du kan se mere af det brede udvalg.

Besøg ILVA Max Jessen Terndrup allerede i dag, hvis du er på udkig efter de lækreste design og en fremragende kvalitet. Udvalget er bredt, og du kan helt sikkert finde noget, der matcher dine ønsker og behov.